Nicoleta Guţă trăieşte o adevărată dramă

05 Noi 2013
Nicoleta Guţă, fata manelistului Nicolae Guţă, care este şi ea cântăreaţă, şi-a părăsit soţul, pe Andrei Căldărar, fiind sătulă de scandaluri şi de bătăi.

Artista e decisă să-şi refacă viaţa alături de bărbatul cu care are acum o relaţie. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, şi, după mai multe discuţii pe reţeaua de socializare, s-au întâlnit.

În tot acest scandal, Nicolae Guţă e de partea lui Andrei Căldărar si o consideră pe Nicoleta vinovată de această despărţire. Manelistul a mers însă mai departe şi chiar şi-a bătut fiica pentru a o determina să se împace cu Andrei.

Nicoleta susţine, potrivit unor cunoscuţi de-ai ei, că nu ar mai fi suportat să trăiască alături de Andrei pentru că acesta ar fi bătut-o, şi că din această cauză a plecat de acasă şi a ales să-şi refacă viaţa în braţele unui bărbat mai tandru şi mai iubitor.

Nu aceeaşi versiune o are soţul fiicei lui Guţă, care ar fi mărturisit unor prieteni că nu a fost violent cu femeia. Potrivit acestora, Andrei încă o mai iubeşte pe Nicoleta şi o aşteaptă să se întoarcă acasă la el şi la băieţi, fiind dispus să o ierte.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...