Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Nicoleta Guţă trăieşte o adevărată dramă

05 Noi 2013
Nicoleta Guţă, fata manelistului Nicolae Guţă, care este şi ea cântăreaţă, şi-a părăsit soţul, pe Andrei Căldărar, fiind sătulă de scandaluri şi de bătăi.

Artista e decisă să-şi refacă viaţa alături de bărbatul cu care are acum o relaţie. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, şi, după mai multe discuţii pe reţeaua de socializare, s-au întâlnit.

În tot acest scandal, Nicolae Guţă e de partea lui Andrei Căldărar si o consideră pe Nicoleta vinovată de această despărţire. Manelistul a mers însă mai departe şi chiar şi-a bătut fiica pentru a o determina să se împace cu Andrei.

Nicoleta susţine, potrivit unor cunoscuţi de-ai ei, că nu ar mai fi suportat să trăiască alături de Andrei pentru că acesta ar fi bătut-o, şi că din această cauză a plecat de acasă şi a ales să-şi refacă viaţa în braţele unui bărbat mai tandru şi mai iubitor.

Nu aceeaşi versiune o are soţul fiicei lui Guţă, care ar fi mărturisit unor prieteni că nu a fost violent cu femeia. Potrivit acestora, Andrei încă o mai iubeşte pe Nicoleta şi o aşteaptă să se întoarcă acasă la el şi la băieţi, fiind dispus să o ierte.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella