Român aflat sub arest la spital în Italia

03 Noi 2013
Două persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident rutier lângă Livorno, în Toscana, după ce un automobil marca Volvo C60 cu numere de înregistrare în Bulgaria, condus de un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un Ford Focus, relatează presa italiană.

O femeie în vârstă de 65 de ani a murit pe loc, un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit la spital, iar alte trei persoane au fost grav rănite, două dintre ele aflându-se în stare critică.

Cetăţeanul român, un şofer de camion, a fost, de asemenea, grav rănit şi este internat la spital timp de 30 de zile pentru îngrijiri medicale.

În această perioadă, el va fi sub arest la spital, în contextul în care teste de laborator au relevat că nivelul de alcool în sânge era de şase ori mai mare decât nivelul maxim admis.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...