Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Julia Jianu a “făcut-o praf” pe “doamna cu găina”

03 Noi 2013
Prin comentariile acide pe care le face la adresa ţinutelor pe care vedetele le poartă, Iulia Albu a reuşit să stârnească antipatia a multora dintre acestea. Acestea, însă, s-au abţinut în general să îi dea replică, mai mult din respect pentru fostul soţ al acesteia, designerul Mihai Albu.

Cel mai recent "scandal" iscat este cel cu fosta componentă a trupei Exotic, Julia Jianu, pe care, mai în glumă, mai în serios, a comparat-o cu un star prono, Iulia Albu spunând despre Julia: "Zici că este Scufiţa Roşie care joacă în filme porno!".

"Hai că m-am săturat de răutăţile şi superioritatea Iuliei Albu! E prea mult! Cu tot respectul pentru Mihai Albu care este un domn şi un super caracter! (...) Doamna Iulia e doar extravagantă şi atât! Sfaturi nu ştie să dea despre modă, doar critică! Măcar de la Dana Budeanu mai înţelegeam câte ceva, ne mai spunea ce e greşit şi ce nu! Dacă de mine vorbeşte Iulia, mă doare, mă scuzaţi, fix undeva! Nu mă interesează şi nu mă ating criticile ei! Sunt alte lucruri cu adevărat importante pe lumea asta, decât să fim stresaţi de cum o să ne critice Doamna Iulia! Dar să îşi aroge ea dreptul să spună cine să iasă din casă şi cine nu!??" a scris Julia Jianu pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella