Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Scene fierbinţi oferite de Mihaela Rădulescu la „Dansez pentru tine”!

Noul sezon al emisiuni „Dansez pentru tine" a debutat cu reguli noi, probe noi şi costumaţii „chic" şi incredibil de sexy. Concurentele au avut ţinute care au pus la grea încercare imaginaţia bărbaţilor.

Vineri seara, Mihaela Radulescu a intrat în ringul de la "Dansez pentru tine" unde a executat un tango impecabil alături de coregraful Bogdan Boantă.

În timpul dansului, Mihaelei i s-au văzut bikini din cauza rochiţei foarte scurte şi crăpate. Ştefan Bănică a ţinut să o felicite pe fosta sa soţie: "Eu te cunosc cât de cât, Mihaela, dar nu mă aşteptam la o asemenea performanţă", i-a spus Ştefan Bănică.

În replică, Mihaela l-a atacat cu o replică acidă referitoare la nunta lor: "Păi nu aveai cum să ştii că la nunta noastră tu cântai şi nu prea ai dansat cu mine", a spus Mihaela vizibil stânjenită de complimentul fostului soţ.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella