Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Mihaela Rădulescu, tratament cu ventuze, înaintea show-ului “DANSEZ PENTRU TINE”

Vedeta va participa în emisiunea de astăzi a show-ului „Dansez pentru tine", de la PRO TV, unde va lupta prin dans pentru Sabin Cojocaru, în vârstă de 14 ani, din Dorohoi, al cărui vis este de a-şi vedea mama acasă.

Deşi este o fire sportivă, dansul este greu şi, aşa cum mărturisea Mihaela Rădulescu, nu este punctul ei forte. După îndelungi şi chinuitoare repetiţii, când, în cele din urmă, a reuşit să facă fără greşeală şi finalul dansului, diva s-a văzut nevoită să îşi pună ventuze pe spate: "Ventuza rules! :))) E tot ce aveam nevoie, după ultima zi de repetiţii la «Dansez». Îmi iese şi finalul, în sfârşit! Şi n-am decât 4 plasturi, yeeee:))))", a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook. Tratamentul, aparent rudimentar, este, fără doar şi poate, eficient, aşa că Mihaela se supune unui alt chin numai să ştie că astă-seară reprezentaţia ei scenică va fi impecabilă.

"Dansez pentru visul unui copil talentat, a cărui poveste m-a chircit de durere... Aşa cum mi se întâmplă de câte ori aud că un copil strigă de dorul mamei lui şi că se zbate în nevoi inimaginabile. Sper să găsim împreună o cale să-l ajutăm şi dacă de dansul meu depinde, atunci să ştiţi că voi dansa grozav, numai să ştiu că acest copil va zâmbi fericit, în braţele mamei lui şi că familia lui va avea o viaţă mai bună", a promis Mihaela.

Vedeta se pregăteşte cu sârguinţă pentru momentul artistic din această seară alături de coregraful Bogdan Boantă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella