Andreea Marin a primit inelul de logodnă

Andreea Marin a primit inelul de logodnă Andreea Marin a primit inelul de logodnă
Andreea Marin a primit un nou inel de logodnă. Iubitul ei turc s-a hotărât să avanseze relația oferindu-i prezentatoarei tv un inel de logodnă elegant.

Vedeta a mărturisit că Tuncay Ozturk este cel mai frumos dar din viaţa ei şi că nu se aştepta la acest lucru, mai ales că turcul a apărut în viaţa ei la scurt timp după ce a divorţat de Ştefan Bănică jr.: „Tuncay este un dar neaşteptat pe care mi l-a făcut destinul. Nu era momentul pentru o altă relaţie în viaţa mea, nu eram deschisă, dar a venit ca un dar. Mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă".

Acest inel de logodnă pare să fie din aur alb cu briliante şi safire și are un design deosebit, costând peste 8.000 de dolari.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...