ACCIDENT CUMPLIT la Bălceşti. Trei oameni au murit pe loc

TRAGEDIE. Şoferul se pare că suferea de epilepsie, iar accidentul s-ar fi produs pe fondul unei crize epileptice. Tocmai de aceea, şeful SPR Vâlcea, Florian Ioniţă, este decis să facă adrese către toţi medicii de familie din judeţ şi să ceară o statistică a şoferilor înregistraţi cu boli incompatibile cu calitatea de conducător auto.

Tragedie în localitatea Bălceşti în această dimineaţă. În jurul orei 07.30, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu 3 morţi. Conform ultimelor informaţii pe care le avem, se pare că şoferul unui Opel, într-o succesiune de curbe periculoase, nu a adaptat viteza şi a ieşit de pe carosabil, intrând într-un cap de pod. Impactul a fost unul extrem de puternic, pentru că din izbitură, maşina a fost proiectată în gardul şi garajul unei case. Totul s-a întâmplat în cartierul Guruneşti, din Bălceşti, mai exact pe strada 1 Decembrie.

Trei persoane din maşină au decedat pe loc, iar una a fost transportată în stare gravă la Spitalul Craiova. Din câte se pare, cei care au murit sunt Nicolae F. – 41 de ani, Adriana F. – 36 de ani şi Ana F. – 67 de ani.

Şoferul avea epilepsie

Tragedia s-a întâmplat dis-de-dimineaţă, la câteva sute de metri de locuinţa celor trei care au decedat. Din primele cercetări a reieşit că şoferul avea viteză mare, acul vitezometrului oprindu-se la 120 km/h în momentul impactului. Poliţiştii rutieri care au cercetat cazul susţin că nu a existat nicio urmă de frânare, semn că bărbatul aflat la volan nu a schiţat nici un gest pentru a împiedica accidentul. Acest lucru a ridicat mari semne de întrebare, iar verificările oamenilor legii au dus la concluzia că din cauze medicale s-ar fi produs accidentul. Mai ales că, şoferul, Nicolae F., era înregistrat la medicul de familia ca suferind de epilepsie. Tocmai de aceea se presupune că omul ar fi făcut o criză epileptică şi că i-a rămas piciorul blocat pe acceleraţie, în condiţiile în care medicul său susţine că a mai făcut o criză şi săptămâna trecute.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...