Un nou cutremur cu magnitudine de peste 3 grade

Un seism cu magnitudine de 3.2 a fost înregistrat marţi, 29 octombrie, în judeţul Prahova. Cutremurul a avut loc la ora locală 22 şi 1 minut. Potrivit datelor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut epicentrul în Munţii Vrancei, lângă Pietrele Înşirate, iar adâncimea focarului a fost de 137 km. Acesta s-a produs lângă localităţile: Băicoi (6 km), Plopeni (11 km), Boldeşti-Scaeni (14 km), Ploieşti (17 km), Moreni (18 km).

Potrivit relatărilor martorilor, mişcarea seismică a fost precedată de un zgomot subteran, perceput ca un huruit sau ca o bubuitură scurtă.

Un cutremur subcrustal cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs şi în seara zilei de sâmbătă, 26 octombrie, în regiunea Vrancea.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...