Răsturnare de situaţie: DNA a cerut dosarul lui Traian Berbeceanu

În dosarul Berbeceanu a intrat pe fir şi DNA. Cel puţin aşa susţine unul dintre judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care judecă, azi, recursul şefului BCCO Alba. Din câte se pare, Traian Berbeceanu este suspectat şi de fapte de corupţie, el fiind acuzat că anunţa suspecţii atunci când aveau loc percheziţiile.

Şedinţa de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început în jurul orei 10.00, iar preşedintele completului de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a precizat în sala de judecată că DNA, secţia de combatere a corupţiei, a cerut de la DIICOT o copie a referatului cu propunere de arestare preventivă emis pe numele lui Berbeceanu.

Sigur, acum se aşteaptă un semn din partea procurorilor DNA, pentru a vedea dacă aceştia vor deschide şi ei o anchetă în ceea ce priveşte acest dosar.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...