Medic din Arad reţinut pentru că ar fi cerut mită pentru o cezariană

Un medic de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a fost ridicat de poliţişti. Totul s-a întâmplat după o acţiune a oamenilor legii în noaptea de marţi spre miercuri la spital. Medicul se pare că a fost reclamat de o pacientă că i-a cerut o mie de lei pentru o operaţie de cezariană.

Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat că descinderea la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a SCJU Arad a avut loc în urma unei reclamaţii depuse de către o pacientă care avea nevoie de o operaţie de cezariană, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

În acest caz se pare că cezariana era opţiunea recomandată de medic pentru a nu fi periclitată viaţa pacientei şi a copilului, însă operaţia trebuia făcută gratuit în spital.

La acţiune au participat procurori şi ofiţeri DGA, care au verificat inclusiv autoturismul medicului, parcat în curtea spitalului. Intervenţia anchetatorilor a avut loc după operaţia de cezariană, care a durat trei ore, şi după ce pacienta i-ar fi plătit medicului suma pretinsă. Medicul va fi propus pentru arestare preventivă pentru luare de mită.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...