Familia Reghecampf trimite agenţii FBI după fraţii Becali

28 Oct 2013
Anamaria Prodan şi fraţii Becali se „războiesc" de câţiva ani încoace, însă niciuna dintre părţi nu pare dispusă să dea înapoi. După ce Victor Becali a insinuat că Wesley a fost ademenit să vină la Steaua prin alte mijloace decât cele contractuale, soţia antrenorului Stelei i-a reclamat pe fraţii Becali la FBI.

„Această situaţie a scăpat de sub control. Din cauza domnului Victor Becali, asupra familiei mele planează tot felul de lucruri murdare. Eu nu mi-am permis în viaţa mea să jignesc familia Becali, ba dimpotrivă", a spus Anamaria Prodan pentru o televiziune naţională.

Anamaria Prodan deţine dublă cetăţenie, printre care şi cea americană, iar avocatul familiei Reghecampf susţine că cei doi fraţi vor fi daţi în judecată şi în România.

Anamaria Prodan i-a reclamat pe fraţii Becali la FBI şi în urmă cu şapte ani şi susţine că pentru foarte mult timp aceştia au evitat-o de frică.

Fraţii Becali nu au dorit să comenteze plângerea la FBI pe care Anamaria Prodan a făcut-o.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...