Deputatul PDL Romeo Rădulescu se declară solidar cu parlamentarii vâlceni ai USL, care au fost, spune el, „daţi afară" de ministrul Andrei Gerea, la întâlnirea pe tema OLTCHIM, cu parlamentarii vâlceni, autorităţile judeţului, sindicate şi administratorii judiciari de la OLTCHIM din data de 23 octombrie a.c.

„Nu am înţeles gestul domnului ministru Gerea care i-a invitat pe parlamentarii USL să părăsească sala şi apoi împreună cu autorităţile judeţene şi reprezentanţii combinatului l-au schimbat pe director. Mi se pare o lipsă de respect a domnului ministru faţă de clasa politică, din care până la urmă şi dumnealui face parte. Ce se întâmpla grav dacă parlamentarii USL participau la discuţiile privind schimbarea conducerii combinatului? Domnul Gerea nu a reuşit decât să pună toată această situaţie într-o notă conspirativă', a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă parlamentarul vâlcean.

Tot legat de acest subiect deputatul social-democrat, Constantin Rădulescu, a afirmat a doua zi după întâlnirea de la Bucureşti pe tema OLTCHIM că „nu a înţeles gestul ministrului Gerea". „Mi s-a părut neprotocolar gestul ministrului Gerea şi nu am înţeles raţiunile pentru care a făcut asta, a trebuit să aflăm din presă că a fost înlocuit directorul general de la OLTCHIM, deşi am fost prezenţi şi noi la întâlnire", a spus Costi Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...