Administratorii judiciari de la Oltchim se lauda cu rezultate pozitive în septembrie

Oltchim a avut în luna septembrie cele mai bune rezultate din acest an, întrucât cifra de afaceri s-a dublat la 11,43 milioane de euro, faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit administratorilor judiciari ai companiei.

Combinatul chimic a raportat pentru septembrie anul trecut o cifră de afaceri de 5,6 milioane de euro.

"Indicatorul EBITDA a înregistrat în această perioadă o evoluţie pozitivă, ajungând la un minus de doar 707.000 euro, faţă de minus 8,45 milioane euro în septembrie 2012", potrivit unui comunicat al administratorilor judiciari, firmele RomInsolv şi BDO Business Restructuring, citat de Mediafax.

Gradul de utilizare a capacităţii de producţie a urcat la 24% în septembrie, de la o medie de 22% în lunile anterioare.

Oltchim a încheiat primele nouă luni cu afaceri de 81,54 milioane de euro şi pierderi 136 milioane de euro.

Potrivit comunicatului, până în prezent s-au înscris în etapa de preselecţie a investitorilor interesaţi de achiziţia Oltchim consorţiul format din PCC şi fondul de investiţii Fortissimo Capital, un consorţiu condus de Chimcomplex Borzeşti şi compania rusă Oil Gas Trade.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...