CANNABIS de aproape 30.000 de euro ”made in Romania”

Dealerii au fost așa de proști încât au vândut investigatorilor

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au reuşit, zilele trecute, să destructureze o reţea de traficanţi de droguri din Arad. Dealerii comercializau cannabis cu suma de 50 de lei/gram, iar în repetate rânduri ei le-au vândut droguri chiar poliţiştilor sub acoperire.

„Manevrele" le-au mers traficanţilor până de curând, când oamenii legii au purces la prinderea lor în flagrant, ocazie cu care au capturat o cantitate de 2,5 kilograme de droguri. Totul s-a întâmplat, aşa cum spuneam, după o perioadă de timp de filaj, însă poliţiştii şi procurorii DIICOT au reuşit în cele din urmă să-i aresteze pe doi dintre dealeri, ambii în vârstă de 21 de ani. Nu mică le-a fost mirarea celor de la „Antidrog" când au constatat că unul dintre traficanţi, el primind, în trecut, o condamnare cu suspendare pentru trafic de droguri.

Ulterior, anchetatorii au reuşit să-l identifice şi pe liderul reţelei. Ca urmare, poliţiştii au descins şi la locuinţa din Arad a celui care îi aproviziona cu droguri, un bărbat de 32 de ani. Trebuie menţionat că drogurile, cananbis în acest caz, era cultivat de liderul grupului la domiciliul său. Cei trei acuzaţi au fost propuşi instanţei de judecată în vederea arestării preventive pentru 29 de zile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...