Noul ministru al Economiei, luat cu asalt de sindicaliştii de la Oltchim

Se vrea sau nu se vrea salvarea combinatului?

INTERES. Miercuri, 26 octombrie, sindicaliştii de la Oltchim, o parte din parlamentarii vâlceni şi factorii de decizie din judeţ vor merge la noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, pentru a încerca, încă o dată, să salveze combinatul.

Liderul Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, în încercarea sa disperată de a salva combinatul Vâlcean, a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, o nouă întâlnire cu parlamentarii vâlceni, conducerea Oltchim şi şefii judeţului. S-au expus aceleaşi probleme ca şi în şedinţele precedente, iar politicienii nu au făcut decât să arunce vina unul în cârca altului, să paseze problema de la PSD la PNL şi să fugă de răspundere. Trebuie să menţionăm că la întâlnire nu au fost interesaţi să participe decât deputatul PSD Costi Rădulescu, senatorul PSD Laurenţiu Coca, deputatul PDL Romeo Rădulescu, deputatul PNL Traian Dobrinescu şi senatorul PNL Dan Niţu. Restul nici măcar nu s-au sinchisit să apară la întâlnire.

S-a vorbit despre pierderile combinatului, s-a cerut din nou demiterea administratorilor judiciari şi s-a ajuns la concluzia că Piperea şi Bălan încasează degeaba sume imense de bani, pentru că, până la ora actuală, ei nu au nici măcar un plan de reorganizare al Oltchimului. Toate aceste probleme urmează să fie expuse în faţa noului ministru al Economiei. Asta pentru că, miercuri, 23 octombrie, sindicaliştii, parlamentarii şi factorii de decizie din judeţul Vâlcea se vor întâlni cu ministrul Andrei Gerea. Asta în ciuda faptului că liberalii şi pedeliştii cer cu insistenţă să ajungă până la Ponta.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...