Dan Diaconescu s-a făcut de râs la Vatican!

Vaticanul dezminte, prin intermediul unui comunicat de presă că OTV-ul lui Dan Diaconescu ar avea sediul într-o clădire a Vaticanului. Acesta se lăuda în presa din România că va emite chiar de la Vatican.

„Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea.(...) Legislația e mai permisivă aici. Am obținut și rezidența de Vatican", spunea atunci Dan Diaconescu.

Afirmaţiile din mass-media din România conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obţinut "licenţa de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o şi rezidenţa în Vatican a lui Diaconescu însuşi sunt absolut false şi nefondate", declară purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi într-o declarație pentru Arhiepiscopia Romano-Catolice de București, scrie HotNews.ro.

După o absenţă de aproape 10 luni, CNA i-a retras licenţa în data de 23 ianuarie 2013, OTV a emis din nou din Italia, cu ajutorul unui mic post de televiziune din Italia.

OTV emite în prezent pe frecvenţa italiană a unui mic post local, dar poate fi urmărit doar de telespectatorii de pe teritoriul Italiei şi de românii care au antene de satelit.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...