Dorin Cioabă acuză: Ţiganul Daniel Miuţescu este bigam

Socrul mic, Dan Stănescu, spune că fosta femeie a lui Miuțescu a "preacurvit cu cinci persoane odată, nu cu una"

Nici nu au terminat bine de petrecut rromii de la nunta fetei regelui Stănescu cu unul dintre cei mai bogaţi ţigani din România, vâlceanul Daniel Miuţescu, că a şi început scandalul. Dorin Cioabă îl acuză pe proaspătul mire Daniel Miuţescu (19 ani) de bigamie, afirmând ca acesta mai are o nevastă, cu care a făcut doi copii. Protagoniştii scandalului sunt regele Dan Stănescu şi regele internaţional al rromilor, Dorin Cioabă. Deja, Cioabă a cerut întrunirea staborului, precum şi daune pentru familia celeilalte fete de 20 – 30 mahmudele.
dorin cioaba acuza2
"Este un caz de bigamie, mirele mai are o nevasta. Vinovatul trebuie să plătească daune de 20-30 de monede de aur", susţine, pus pe scandal, Dorin Cioabă.

Regele rromilor ortodocşi, Dan Stănescu, are o altă variantă, susţinând că s-a decis deja în această situaţie şi că Cioabă a cerut 8 galbeni pentru a-l despărţi pe Miuţescu de fosta femeie. Despre aceasta, Stănescu spune că "preacurvit cu cinci persoane odată, nu cu una".

"Eu nu ştiu ce să-i răspund lui Dorin Cioabă. Pentru mine, el nu există, este un fals al morţii tatălui lui. Pentru mine, fratele lui Daniel e mai de cuvânt şi mai de preţ. Lui i-a rămas coroana şi sceptrul tatălui său. Staborul a avut loc. El a primit deja 8 galbeni mari si el a despărţit acum două săptămâni aceşti copii. El a primit opt galbeni de la domnul Miuțescu, cuscrul meu. Daca aceasta a avut o problema de preacurvie... A greşit cu cinci persoane odată, nu cu una. Staborul de la Sibiu, toţi liderii de acolo, au despărţit această familie, pentru ca fata a greşit grav. Dacă domnul Dorin mai cere, o să-i mai dam lui, nu fetei. Fata a greşit şi a primit pensia alimentară de opt mahmudele. O fetiţă rămâne în casa tatălui, la Colonie, şi una în casa mamei. La noi se plăteşte totul odată, nu se plăteşte pensie alimentară. Opt galbeni înseamnă aproape 200 milioane lei vechi", a mai spus Stănescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...