NUNTA REGALĂ DE LA COSTEŞTI DE ARGEŞ S-A MUTAT LA VÂLCEA

VIDEO - NUNTA REGALĂ DE LA COSTEŞTI
Fata regelui Dan Stănescu a intrat în noua ei casă din Colonia Nuci, alături de unul cei mai bogaţi ţigani din România, Dan Miuţescu

Conform tradiţiei, după ce au petrecut o zi întreagă la Castelul de Aramă de la Costeşti, alaiul de la nunta fetei regelui Dan Stănescu s-a mutat în Vâlcea, la Colonie, la casa mirelui Dan Miuţescu, unul dintre cei mai bogaţi ţigani din România. La Argeş, peste 600 de invitaţi au petrecut la Castelul de Aramă al regelui Stănescu. Pentru nunta prinţesei Lucy Cristina (18 ani) s-au tăiat 10 porci şi 35 purceluşi, iar zestrea este impresionantă: un milion de euro! La petrecerea de nuntă au cântat Adi Minune, Loredana Groza, Daniela Gyorfi şi Cătălin Crişan. Nicoleta Luciu va fi pe post de prezentatoare.

Lucy Cristina a ajuns în Colonie - Vâlcea

În jurul orelor 14.00, alaiul de la nuntă a ajuns în Colonie, fiind întâmpinat de câteva mătuşi ale ginerelui, care s-au pregătit să le iasă cu plin: „Uite, mamă, cum îi aşteptăm. Cu plin. Să le meargă bine şi să facă mulţi copii că sunt tineri şi frumoşi" – ne-a spus una dintre mătuşi.

Alaiul de la Costeşti a intrat în curtea lui Dan Miuţescu, unde erau aşteptaţi, tot după datină, cu mesele întinse. Rudele ginerelui s-au dat peste cap ca totul să fie perfect iar rudele lor de la Argeş să fie încântate de ceea ce văd la Vâlcea. „Am ţinut cu sfinţenie ca fata mea să fie majoră la măritiş. Lucy Cristina are 18 ani, iar ginerele meu, 19 ani. La noi, la ţiganii căldărari, fetele nu se pot mărita fără aur, moştenit din moşi strămoşi. I-am dăruit fetei mele o salbă de aur, care şi ea face parte din zestre" – ne-a declarat Dan Stănescu.
16. NUNTA REGAL DE LA COSTETI DE ARGE S-A MUTAT LA VLCEA 2
În timp ce nuntaşii încinseseră o horă în curte, dintr-o camionetă, se dădea jos zestrea prinţesei Lucy-Cristina: mobilă, aur, bani etc. „Acum intră în casă zestrea şi mobila fetei. Mai pe seară, pe la 10 – 11, intră şi tinerii însurăţei pentru noaptea nunţii. La noi e datina jocului cămăşii. Trebuie ca cineva să iasă cu cămaşa pătată de sânge, iar soacra mare şi alte femei mai în vârstă să joace cămaşa" – ne-a spus bunica miresei.
16. NUNTA REGAL DE LA COSTETI DE ARGE S-A MUTAT LA VLCEA 3
Emoţii pentru noaptea nunţii

Prinţesa Lucy Cristina a pus piciorul în viitoarea ei casă, dându-se jos dintr-o limuzină albă enormă. Lângă ea, tânărul care în urmă cu o zi i-a devenit soţ, o ţine de mână şi o încurajează să intre în casa în care îşi vor petrece împreună următorii ani. Lucy Cristina nu s-a dezlipit de salba de aur de la gât, lungă până în pământ, despre care unii spun că ar valora 30.000 euro. Zecile de bănuţi de aur s-au asortat cu sutele de pietre preţioase şi semi-preţioase de pe rochia miresei, sosită tocmai de la Paris, care a costat 10.000 euro.
16. NUNTA REGAL DE LA COSTETI DE ARGE S-A MUTAT LA VLCEA 4
„Nunta aceasta este aşa cum am visat. Îmi doresc să avem o căsnicie frumoasă şi mulţi copii" – a spus mireasa, care, încă, dă impresia că nu prea realizează ce se întâmplă în jurul ei. Mirele, mai sigur pe el, ne spune că se aşteaptă să aibă o viaţă frumoasă alături de aleasa lui. „Ne-am cunoscut la o nuntă. I-am spus mamei că îmi place Lucy Cristina, iar apoi familiile au preluat totul. După aceea, vorbeam mult la telefon, ne-am întâlnit şi aici la Vâlcea, la mall" – spune Daniel. Despre noaptea nopţii, amândoi se jenează să vorbească, însă, nu au încotro, pentru că aşa cere tradiţia. Nuntaşii trebuie să vadă musai cămaşa pătată de sânge pentru a avea certitudinea că până la noaptea nunţii, Lucy Cristina a fost pură şi neprihănită.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...