Traian Băsescu: Gazprom are interes ca România să nu exploateze gazele de șist

Gazprom are tot interesul ca România să nu exploateze nici gazele din Marea Neagră, nici gazele de şist, susţine președintele României, Traian Băsescu. Dacă România exploatează aceste resurse, poate deveni exportator de gaze și „poate suplini parte din piaţa Gazprom", consideră Traian Băsescu.

„Este clar că Gazprom, Guvernul rus are interese ca România să nu îşi exploateze resursele energetice. Resursele pe care le expoatăm acum sunt tot mai puţine. Responsabilitatea oamenilor politici de astăzi este să privească puţin la viitor", a mai spus Traian Băsescu.

Despre protestele de la Pungeşti - Vaslui, Traian Băsescu susţine că acestea reprezintă „„o factură care este plătită pentru minciunile lui Victor Ponta şi Crin Antonescu din perioada de opoziţie".
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Romeo POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa romeo.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...