BIG BROTHER la DANSEZ PENTRU TINE

18 Oct 2013
În sezonul 14 al showului de televiziune DANSEZ PENTRU TINE", vor avea loc schimbări radicale din punct de vedere al abordării. De această dată, importante nu vor mai fi vedetele, ci relaţiile dintre concurenţi, conflictele şi trăirile lor în competiţie, când tensiunea este la cote maxime.

Pentru că s-au cam epuizat vedetele, showul de televiziune mizează acum pe nume mai puţin cunoscute, dar cu potenţial de a face scandal sau de a declanşa intrigi şi conflicte. De această dată, fiecare concurent va avea în acest sezon microfon astfel că toate reacţiile sale vor putea fi auzite, chiar şi în culise. De asemenea, nu vor lipsi camerele de filmat, care îi vor însoţi în permanenţă pe concurenţi.

Pentru că în ediţiile trecute, pe post erau difuzate doar anumite momente de la antrenamente, mulţi au presupus că sunt regizate. De data aceasta, producătorii au hotărât ca participanţii să fie filmaţi în permanenţă, astfel încât telespectatorii să poată vedea şi auzi absolut tot ce li se întâmplă concurenţilor.

În ceea ce priveşte vedetele, participantele la acest sezon nu sunt chiar super cunoscute, însă producătorii de la PROTV susţin că au potenţial. Sore si Dima Trofim din Lala Band si cantareata Ruby sunt tinere şi dezinvolte, care nu vor ezita să dea tot ce pot pentru a se realiza un spectacol de televiziune de excepţie. La fel, Ilinca Vandici este o alegere potrivită pentru acest tip de show dacă ne aducem aminte cum a plâns în direct într-o emisiune în care Ştefan Stan povestea cum s-a despărţit de Andreea Mantea. În ceea ce priveşte spontaneitatea, cu doi fotbalişti în concurs, este cam riscant. Giani Kiriţă şi Falemi ar putea oferi surprize de zile mari, dacă ne gândim că pe terenul de fotbal nu e ca la operă, iar limbajul nu este tocmai elegant.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...