Traian Băsescu: „Aveţi două misiuni teribil de grele - Oltchim şi CupruMin”

Liberalul Andrei Gerea a depus miercuri, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Economiei, în prezenţa şefului statului, a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor.

După depunerea jurământului, Gerea a dat mâna cu preşedintele Băsescu.

Ceremonia a durat doar câteva minute, la final Băsescu dând mâna cu demnitarii prezenţi, şi râzând cu Victor Ponta şi Valeriu Zgonea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la ceremonia de învestire a lui Andrei Gerea la Ministerul Economiei, că ministrul Andrei Gerea are o sarcină extrem de grea. „Permiteţi-mi să vă urez succes! Aveţi două misiuni teribil de grele. Oltchim şi Cuprumin. Sper să se deruleze procese transparente în favoarea companiilor. Vă urez succes la toţi"!

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, nu a fost invitat la Cotroceni la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Andei Gerea ca ministru al Economiei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...