Incredibil, dar adevărat: OTV emite din nou

De marţi seara, românii îl pot vedea, în toată splendoarea lui, pe Dan Diaconescu, pe micile ecrane. OTV emite din nou, la 10 luni după ce CNA a decis să-l închidă, însă de data aceasta pe frecvenţa postului Romit TV.

Dan Diaconescu anunţase încă de săptămâna trecută redeschiderea postului OTV, iar sediul televiziunii este chiar la Vatican. El a mărturisit că, din cauza regimului Guvernului Ponta, a ajuns să caute un loc în străinătate să emită. „Eu am ajuns să caut un loc să emit din străinătate. Se va întâmpla din 15 octombrie şi acest regim sper să cadă de la mass-media. Sper să o păţească şi Ponta. Pentru noi Ponta e Ceauşescu 2" – spunea atunci Dan Diaconescu.

Trebuie menţionat că noul/vechiul post de televiziune OTV a obţinut deja o licenţă în Italia şi va folosi satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est. Uplinkul semnalului se va realiza din Londra, iar emisiunile vor fi transmise dintr-o garsoniera din Vatican, exact cum a fost la începutul OTV-ului în România.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...