Taximetriştii tâlhari, săltaţi de mascaţi

15 Oct 2013
În dimineaţa zilei de marţi, 15 octombrie a.c., poliţiştii Capitalei au organizat o razie de amploare în Bucureşti, dar şi în judeţele limitrofe. Mascaţii i-au vizat pe taximetriştii care tâlhăreau şi şantajau clienţii, făcând percheziţii şi ridicându-i chiar de la locuinţele lor.

Oamenii legii au vizaţi 24 de bărbaţi, care locuiesc în Bucureşti, Ilfov, Dâmboviţa şi Giurgiu. Taximetriştii sunt acuzaţi că racolau clienţi din zona aeroportului Otopeni, în special străini, pe care îi tâlhăreau şi îi şantajau. Se ajungea la şantaj şi tâlhărie după ce clienţii îşi dădeau seama că au fost păcăliţi şi refuzau să plătească sumele uriaşe pe care taximetriştii le cereau. Aşadar, după ce refuzau să plătească, le erau furate bunurile, telefoanele, portofele şi erau bătuţi.

Trebuie menţionat că acţiunea de amploare a poliţiştilor a avut loc după ce, zilele trecute, doi englezi au fost înjunghiaţi în Bucureşti de un taximetrist, din cauza faptului că nu au vrut să plătească suma mult prea mare cerută de şofer.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...