Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, la mare căutare

14 Oct 2013
14 octombrie, zi de o importanţă religioasă imensă pentru miile de pelerini din toată ţara, ce şi-au petrecut noapte la un rând de peste trei kilometri aşteptând să se închine la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, cu prilejul prăznuirii hramului acesteia.

Peste 130.000 de credincioşi au trecut prin faţa baldachinului din Curtea Mitropolitană, în care se află se află raclele Sfintei Cuvioase Parascheva, Sfântului Simeon Stâlpnicul din Muntele Minunat, şi copia după Icoana Maicii Domnului Prodromiţa.

Peste 730 de situaţii de urgenţă au existat de la începutul pelerinajului şi până acum, situaţii în care s-a acordat primul ajutor unor persoane care au stat la rând. În majoritatea cazurilor stările de rău au fost provocate din cauza hipotermiei, lipotimiei, afecţiuni datorate temperaturilor scăzute sau unei alimentaţii inadecvate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...