Dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta: Procurorii DNA au ridicat acte de la sediul Realitatea

În dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta, procurorii DNA au efectuat alte percheziţii în cursul dimineţii zilei de luni, 14 octombrie a.c. în 35 de locaţii din Bucureşti. În această investigaţie sunt cercetaţi de DNA Monica Hoffman, presupusa amantă a lui Elan Schwartzenberg, şi un asociat al lui Cozmin Guşă. Anchetatorii au ridicat documente şi de la sediul Realitatea TV.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală complexă ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni printre care: trafic de influenţă, spălarea banilor proveniţi din evaziune fiscală, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, bancrută frauduloasă, delapidare, în care sunt implicate peste 30 persoane fizice şi mai multe persoane juridice.

Potrivit probelor administrate până în acest moment al urmăririi penale, suma care face obiectul spălării de bani este de peste 1.000.000 euro.

În cursul dimineţii au fost efectuate percheziţii domiciliare în 35 de locaţii din municipiul Bucureşti.

În baza art. 183 alin. 2 din Codul de procedură penală, au fost emise mandate de aducere pentru 16 persoane fizice care urmează a fi audiate de procurori", se arată într-un comunicat al DNA.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...