Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CRBL a accidentat o fetiţă

13 Oct 2013

UPDATE 14.10.2013: CRBL a rămas fără permis

După accidentul de circulaţie provocat duminică seara, CRBL a rămas fără permis, acesta fiind suspendat de poliţiştii. Accidentul s-a produs pe centura Bucureştiului, şi pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară, artistul nu a putut evita impactul cu autovehiculul din faţa sa, fiind accidentată uşor o fetiţă de 8 ani.

„O tamponare, ca un şofer român. Neatenţie la volan, atât. Nu avem nicio victimă. Există constatare amiabilă, dar dacă tăticul nu a vrut să facă amiabilă la început şi s-a speriat am zis hai să mergem până la capăt să nu avem probleme. Nu sunt cercetat, am hârtiile, mă duc să repar maşina", a declarat CRBL.

CRBL a fost implicat într-un accident rutier

CRBL a fost implicat într-un accident rutier, produs duminică după-amiază, pe centura Capitalei, între Otopeni şi Afumaţi. Îndrăgitul artist nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism aflat în faţă şi l-a lovit destul de puternic când cel din faţă a frânat brusc. O fetiţă de opt ani a fost rănită uşor şi transportată la spital de tatăl ei.

CRBL a mers la secţia de poliţie, unde a dat declaraţii. Alcooltestul a ieşit negativ. În urma acestui accident, CRBL se va alege cu un dosar penal. Imediat după impact, cei doi şoferi, Eduard Andreianu (numele adevărat al lui CRBL) şi tatăl fetiţei rănite s-au contrat. Interesant este că cel din urmă nu a raportat iniţial nicio victimă. În 2008, CRBL a mai fost implicat într-un accident; atunci el a fost lovit din spate de un microbuz de marfă.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella