CRBL a accidentat o fetiţă

13 Oct 2013

UPDATE 14.10.2013: CRBL a rămas fără permis

După accidentul de circulaţie provocat duminică seara, CRBL a rămas fără permis, acesta fiind suspendat de poliţiştii. Accidentul s-a produs pe centura Bucureştiului, şi pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară, artistul nu a putut evita impactul cu autovehiculul din faţa sa, fiind accidentată uşor o fetiţă de 8 ani.

„O tamponare, ca un şofer român. Neatenţie la volan, atât. Nu avem nicio victimă. Există constatare amiabilă, dar dacă tăticul nu a vrut să facă amiabilă la început şi s-a speriat am zis hai să mergem până la capăt să nu avem probleme. Nu sunt cercetat, am hârtiile, mă duc să repar maşina", a declarat CRBL.

CRBL a fost implicat într-un accident rutier

CRBL a fost implicat într-un accident rutier, produs duminică după-amiază, pe centura Capitalei, între Otopeni şi Afumaţi. Îndrăgitul artist nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism aflat în faţă şi l-a lovit destul de puternic când cel din faţă a frânat brusc. O fetiţă de opt ani a fost rănită uşor şi transportată la spital de tatăl ei.

CRBL a mers la secţia de poliţie, unde a dat declaraţii. Alcooltestul a ieşit negativ. În urma acestui accident, CRBL se va alege cu un dosar penal. Imediat după impact, cei doi şoferi, Eduard Andreianu (numele adevărat al lui CRBL) şi tatăl fetiţei rănite s-au contrat. Interesant este că cel din urmă nu a raportat iniţial nicio victimă. În 2008, CRBL a mai fost implicat într-un accident; atunci el a fost lovit din spate de un microbuz de marfă.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...