Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Vasile Bleotu a fost reales președinte al PSD Drăgășani

" În prezența lui Ion Iliescu

PERFOMANŢĂ. La Conferința Municipalăa PSD Drăgășani, el și-a prezentat realizările de la alegerile din ultimii ani, avertizându-și, însă , adversarii politici că nu va lăsa ștafeta jos și că va continua sămuncească pentru ca PSD-ul săfie imbatabil în Colegiul Drăgășani.

Luni, 24 mai 2010, Vasile Bleotu a fost reales în funcția de președinte al organizației municipale a PSD Drăgășani, de aproximativ 450 de delegați. Surpriza pentru pesediștii drăgășeneni a fost prezența în rândurile lor a fostului președinte al României, Ion Iliescu, care a venit, la invitația lui Vasile Bleotu, pentru a-și lansa cartea "România și lumea la confluența secolelor XX-XXI". Atmosfera s-a încins în Sala Sporturilor din Drăgășani atunci când Ion Iliescu a început săvorbească despre greșelile actualei guvernări și despre măsurile aberante pe care aceștia le-au luat pentru a scoate țara din criză. El a fost aplaudat la scenădeschisă, majoritatea celor prezenți dorind să-l salute personal După discurs. Au urmat, însă , alegerile propriu-zise, parlamentarul Vasile Bleotu neavând contracandidați. Considerat unul dintre cei mai buni politicieni locali, pesedistul Bleotu a obținut rezultate remarcabile la ultimele alegeri, demonstrând că în zona Drăgășaniului este imbatabil și obținând respectul adversarilor politici. La Conferința Municipalăa PSD Drăgășani, el și-a prezentat realizările de la alegerile din ultimii ani, avertizându-și, însă , adversarii politici că nu va lăsa ștafeta jos și că va continua sămuncească pentru ca PSD-ul săfie imbatabil în Colegiul Drăgășani. În final, Vasile Bleotu a fost ales cu majoritate de voturi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella