Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Viza pentru SUA este mai scumpă pentru români

26 Mai 2010

Ultima strigare antiromânească :

Taxele pentru procesarea vizelor temporare vor crește în baza unei scheme care presupune taxe diferite în funcție de tipul de vizăsolicitat, începând cu data de 4 iunie 2010. Potrivit unui comunicat al Ambasadei Statelor Unite la București, Departamentul de Stat a luat această decizie După o perioadă de sondare a opiniei publice în legăturăcu acest subiect. Noile taxe sunt rezultatul unui studiu de evaluare a costurilor directe și indirecte suportate de Guvernul Statelor Unite ale Americii pentru serviciile consulare prestate, în special pentru procesarea vizelor temporare. Datoritămodernizării continue a procesului de solicitare a vizelor și a sistemelor de securitate, taxa actualăde 131 USD nu acoperăcosturile asociate procesării vizelor temporare. Noile taxe, diferențiate pe tipuri de viză, sunt următoarele:

Tipul de viză: " B1/B2 (Turist/Afaceri) - 140$ " E (Investitor) 390$ " F (Student) 140$ " J (Schimburi Culturale) 140$ " K (Logodnic/Logodnică ) 350$

Vize pe baza unor petiții: " H (Muncă temporară) 150$ " L (Transfer intra-companie) 150$. Vedeți ce iubiți și apreciați suntem noi? Oare ce face acest MAE, plătit din bani publici, pentru români, dacă are asemenea succesuri "EBAetizate" în diplomație?

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella