O bunicuță de 74 de ani s-a spânzurat de dorul nepotului

05 Mai 2010

" Depresie

O bătrânică de 74 de ani din comuna Bunești, sat Teiușu, nu a mai suportat despărțirea timpurie de nepotul său, trecut în neființăîn urmăcu numai o lună de zile, prin spânzurare, și a decis săîși ia viața și ea și săîl însoțească în eternitate.

Bunicuța, Elena A., a fost găsităde familie spânzuratăîn livada de pruni din spatele propriei gospodării. Nu a lăsat vreun bilet de adio, însă , în urma discuțiilor purtate de polițiști cu membrii familiei defunctei s-a stabilit că aceasta nu ar fi acceptat decesul nepotului său.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului nr.2 Rm. Vâlcea, unde După autopsie doctorul Daniel Roncea, medic primar legist, a constatat oficial că moartea acesteia a survenit ca urmare a asfixiei mecanice prin spânzurare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...