Cadavru găsit într-o mașină din Râmnic

05 Mai 2010

Descoperire macabră

În dimineața zilei de 3 mai a.c., în urma unei sesizări făcute la Poliția Râmnicu Vâlcea, oamenii legii au descoperit într-o mașinăcadavrul unui bărbat.

Mașina în care era corpul neînsuflețit se afla pe strada Calea lui Traian din municipiu, în parcarea din fața restaurantului "Hanul Haiducilor".

Agenții de poliție s-au deplasat imediat la fața locului pentru a face cercetări și a descoperi cine este victima și în ce condiții a survenit moartea acestuia.

Bărbatul decedat s-a dovedit a fi Constantin Lupu de 66 de ani din Râmnicu Vâlcea.

Trupul său a fost transportat la morga Spitalului Județean Vâlcea pentru a i se efectua necropsia. Bărbatul nu avea leziuni pe corp și se pare că moartea sa nu a survenit în urma vreunui eveniment violent.

Din verifică rile efectuate de polițiști s-a descoperit că acesta deseori dormea în autoturismul său, unde a fost găsit decedat, și obișnuia săconsume băuturi alcoolice în cantități considerabile, lucru care se pare că de data aceasta i-a cauzat și moartea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...