Calea feratăVâlcea-Vâlcele prăduităde hoții de fier vechi

05 Mai 2010

Vinovații riscă până la 15 ani de închisoare

De când a fost dezafectată, linia feratăVâlcea-Vâlcele a devenit țintăpentru hoții de fier vechi din zonă. Iarna trecutăînsă parcă s-a atins apogeul la furtul plăcuțelor metalice și șuruburilor, astfel că , Poliția Transporturi a demarat o anchetăpentru a-i descoperi pe vinovați.

În urma cercetărilor s-a dat de urma hoților, aceștia fiind frații Petre și Edmond Stoica și Sorin Carabașa, toți din comuna Budești.

Cei trei, în cursul iernii 2009-2010, au sustras patru saci cu plăcuțe metalice și șuruburi de pe traversele din beton depozitate în Stația CF Goranu Est și Tunel Gibei, plăcuțe pe care le-au valorificat, contra sumei de 1 leu plăcuța, la cei care se ocupăde achiziționarea ambulantăde deșeuri feroase și neferoase. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 100 de milioane de lei vechi. Poliția a întocmit pe numele acestora dosare penale pentru furt și furt calificat, infracțiuni care se pedepsesc cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...