Scandal în noaptea de Crăciun

28 Dec 2009

 Dosar penal pentru lovire

În noaptea de Crăciun, dinspre 25 spre 26 decembrie a.c., când toată lumea, se presupune, că ar trebui săfie cuprinsănumai de evlavie și gânduri pașnice, forțele de ordine au trebuit săintervinăpentru a aplana un conflict destul de urât, iscat la o discotecă din Slătioara.

Cinci tineri, care își propuseserăsăsărbătorească ziua nașterii Domnului, prin dans și voie bună, la discoteca din comună, au ajuns săse ia la harță, îmbibați fiind cu vaporii băuturilor specifice evenimentului. Între Cosmin Ciucă , Bogdan Pătrașcu, Ion Trăscă u și Iulian Gică , toți din comuna Mateești și Mihai Barbu, din Râmnicu Vâlcea a izbucnit un conflict spontan, în urma că ruia, cel din urmăa ieșit destul de șifonat. Polițiștii, împreunăcu grupa de jandarmi care se afla în zonăau intervenit și au reușit săaplaneze neînțelegerile, nu înainte ca Mihai B săprimească o bătaie zdravănă, el fiind transportat cu ambulanța la Spitalul orășenesc Horezu, unde i s-a stabilit diagnosticul de "traumatism cranio-cerebral acut deschis minor".

Pentru cei cinci agresori s-a întocmit dosar penal ei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovire și alte violențe".

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...