Un șofer beat a accidentat cinci tineri

Zilele trecute, un șiofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat într-un grup de pietoni, care mergeau din direcția Olanu către Rm. Vâlcea pe drumul județean 678. Din accident a rezultat vătămarea corporală a cinci tineri, din comuna Galicea, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea în vederea acordării de îngrijiri medicale. Este vorba de Ilie R., de 19 ani, căruia i s-a stabilit diagnosticul fractură  peroneu drept, plagă regiune  mentonieră, contuzie cervicală, Aurel Z.,  de 19 ani, diagnostic traumatism toracic, traumatism  membru superior stâng, escoriații  faciale, Adrian B., de  20 ani, diagnostic politraumatism prin accident rutier, contuzie mână dreaptă,  Constantin B., de 19 ani,  diagnostic T.C.C. acut minor nivel zero, contuzie membru inferior stâng și Răducu M., de 20 ani, diagnostic T.C.C.acut nivel zero , contuzie coloană cervicală. Șoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvâr șirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibație alcoolică mai mare de 0.80 g %o alcool pur în sânge.

A adormit la volan

Zilele trecute, șioferul N., de 34 de ani, din Călimănești, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcția Râmnicu Vâlcea spre Mânăstirea Frăsinei, a adormit la volan și într-o curbă la stânga s-a răsturnat pe carosabil, pe partea stângă. În urma accidentului cei patru pasageri, toți din Muereasca, au suferit vătămări fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea pentru acordarea de îngrijiri medicale. Este vorba de Elena P., de 66 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul traumatism toracic stâng cu fracturi costale C3,C4,C5,C6,traumatism umăr stâng, Eleonora D., de 61 de ani, diagnostic traumatism rutier,contuzie și fractură claviculă stînga, Dorina P., de 51 de ani, diagnostic T.C.C. acut minor, contuzie șiold stâng, contuzie antebraț stîng și Ion P., de 57 de ani, căruia i s-a stabilit diagnosticul traumatism toracic.

A furat un autoturism

Un vâlcean din localitatea Sălătrucel a anunțat la 112 că în timpul nopții de 26/27.07.2010, persoane necunoscute au pătruns în autoturismul său, marca Dacia 1310, pe care îl parcase în fața domiciliului, și prin forțarea sistemului de închidere a portierei dreapta față și i-au distrus contactul electric.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat pe minorul C.D., de 16 ani, din comuna Sălătrucel, care a declarat că a săvâr șit fapta din dorința de a conduce autoturismul. Adolescentul le-a spus polițiștilor că după ce a pătruns prin efracție în autoturism a reu șit pornirea motorului prin tăierea conductorilor de la contactul electric și manipularea acestora, după care s-a plimbat cu autoturismul prin satele Șerbănești și Pătești, ulterior parcându-l  în acela și loc de unde îl sustrăsese. Pentru fapta sa minorul este acum cercetat penal sub aspectul săvâr șirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Grupaj realizat de Codruța Alexandru

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...