Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Aurel Vlădoiu îl pune la punct pe Mandea de la PNL

06 Aug 2008

Rivalitatea politică și Parlamentară dintre Emilian Frâncu și Aurel Vlădoiu s-a acutizat în ultimul timp, mai ales că urmeazăalegerile din toamnă. De curând, deputatul liberal Emilian Frâncu s-a supărat ca măgarul pe sat că , vezi Doamne, unele publicații locale nu-l recunosc ca cel mai activ deputat vâlcean. Deputatul social-democrat Aurel Vlădoiu, unul dintre puținii parlamentari vâlceni, care a ales sănu doarmăîn forul legislativ al țării, nu vrea săintre în polemică cu Emilian Frâncu, însă îi reamintește că un parlamentar care provine din același partid cu membrii Guvernului nu interpeleazăactivitatea executivului. Acest lucru înseamnă că Măndel nu este de acord cu acțiunile guvernului și de asta îl critică . "Sincer văspun că până acum n-am mai pomenit ca un parlamentar să-și interpeleze propriul guvern. Dar, poate, Emilian Frâncu, deși clameazăcă guvernul Tăriceanu este extraordinar și a făcut lucruri bune pentru români, în subconștientul său, recunoaște că acest executiv este cel mai slab de După 1990" - ne-a declarat Aurel Vlădoiu. Mai mult decât atât, Vlădoiu îi transmite lui Frâncu sănu mai batăcâmpii și sămintăelectoratul că a adus bani în județ pentru infrastructură. "Declarațiile lui Frâncu, pe care le-am citit și eu prin presă , conțin numai neadevăruri. El se bate cu pumnii în piept că mutămunții din loc pentru acest județ, dar numai gura e de el. Eu nu vreau sămint electoratul, dar, în parlament, deputații PSD au depus cele mai multe amendamente la bugetul de stat pe anul 2008. Vreau săamintesc doar câteva dintre ele. Datorităimplică rii noastre, județul Vâlcea a primit 30 miliarde lei vechi din sumele defalcate din TVA pentru drumurile județene și comunale. De asemenea, tot datorităamendamentelor noastre, județului Vâlcea i s-a repartizat suma de 200 miliarde lei vechi pentru echilibrarea bugetelor locale. Tot prin bugetul de stat, am mai adus peste 20 miliarde lei vechi pentru un număr de 13 mânăstiri și biserici din Vâlcea" - susține deputatul social-democrat.

 

Vlădoiu vrea unitate în PSD

 

Deși, oficial, campania electoralănu a început, în interiorul partidelor politice vâlcene e vânzolealămare. Desemnarea candidaților pentru primele alegeri uninominale a creat stări conflictuale, cum este cea dintre pesediștii Aurel Vlădoiu și Dumitru Pearcu. Deputatul PSD precizeazăcă nu se aflăîn niciun conflict cu primarul comunei Tomșani și pledeazăpentru unitate în interiorul PSD. "În ultima vreme, au apărut unele articolele care fac referire la colegi de-ai mei de partid, printre care și primarul Dumitru Pearcu de la Tomșani. Mădelimitez clar de astfel de poziții, pentru că niciodatănu mi-am permis săatac pe cineva din interiorul partidului, mai cu seamăîn această perioadă , când avem nevoie de unitate. Nu am făcut degeaba peste 14.000 km. în campania electorală, alături de Ion Câlea și Dumitru Persu, pentru a pierde teren politic prin astfel de apariții în presă . În final, precizez că alegerile în orașul Horezu nu s-au pierdut din cauza lui Dumitru Pearcu, pentru că dumnealui nu avea cum săinfluențeze votul cetățenilor de-acolo" - a mai adăugat Aurel Vlădoiu.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella