PD-L își va desemna candidații pentru Parlament

23 Iul 2008

Dorel Jurcan, Sorin Zamfirescu, Bogdan Almași, Petre Grigore, Samoil Vâlcu și Ilie Amza sunt doar câțiva dintre candidații PD-L Vâlcea pentru Parlamentul României. Prezent și el la conferința de presă , avocatul Petre Grigore a precizat că și-a exprimat, deja, opțiunea de a candida în colegiul uninominal Horezu, dar că decizia finalăîn acest sens va fi luatăde membrii cu putere de decizie din partid, în urma unei atente analize politice. Liderul liberal-democrat Romulus Bulacu a explicat, de curând, în cadrul unei conferințe de presă că , deocamdată, nu au fost stabilite colegiile unde vor candida personajele politice mai sus amintite, Biroul Politic al partidului urmând săstabilească acest lucru pe baza unor sondaje interne, care se vor efectua în următoarele săptămâni. În plus, social-democratul a declarat că lista rămâne deschisăși altor membri de partid care doresc să-și depunăcandidatura pentru fotoliul de deputat.

Surse demne de încredere din interiorul PD-L ne-au informat că între Sorin Zamfirescu și Petre Ungureanu se va duce o aprigăluptăpolitică internă, pentru că , din câte se aude, atât Ungureanu cât ți fostul primar al Râmnicului și-au exprimat opțiunea de a candida, la Camera Deputaților, în același colegiu uninominal, Râmnic 1.

În ceea ce privește activitatea sa de la Consiliul Județean, Romulus Bulacu a spus că intenționeazăsăajute toți primarii din județ, indiferent de coloratura politică , pentru a accesa fonduri europene, care săajute la dezvoltarea comunităților pe ce le păstoresc. La finalul conferinței de presă , vicepreședintele CJ a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni, la Filarmonica din municipiu, va avea loc Consiliul Județean de Coordonare al Partidului, ocazie cu care vor fi validați și candidații pentru Parlamentul României.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...