Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

PD-L își va desemna candidații pentru Parlament

23 Iul 2008

Dorel Jurcan, Sorin Zamfirescu, Bogdan Almași, Petre Grigore, Samoil Vâlcu și Ilie Amza sunt doar câțiva dintre candidații PD-L Vâlcea pentru Parlamentul României. Prezent și el la conferința de presă , avocatul Petre Grigore a precizat că și-a exprimat, deja, opțiunea de a candida în colegiul uninominal Horezu, dar că decizia finalăîn acest sens va fi luatăde membrii cu putere de decizie din partid, în urma unei atente analize politice. Liderul liberal-democrat Romulus Bulacu a explicat, de curând, în cadrul unei conferințe de presă că , deocamdată, nu au fost stabilite colegiile unde vor candida personajele politice mai sus amintite, Biroul Politic al partidului urmând săstabilească acest lucru pe baza unor sondaje interne, care se vor efectua în următoarele săptămâni. În plus, social-democratul a declarat că lista rămâne deschisăși altor membri de partid care doresc să-și depunăcandidatura pentru fotoliul de deputat.

Surse demne de încredere din interiorul PD-L ne-au informat că între Sorin Zamfirescu și Petre Ungureanu se va duce o aprigăluptăpolitică internă, pentru că , din câte se aude, atât Ungureanu cât ți fostul primar al Râmnicului și-au exprimat opțiunea de a candida, la Camera Deputaților, în același colegiu uninominal, Râmnic 1.

În ceea ce privește activitatea sa de la Consiliul Județean, Romulus Bulacu a spus că intenționeazăsăajute toți primarii din județ, indiferent de coloratura politică , pentru a accesa fonduri europene, care săajute la dezvoltarea comunităților pe ce le păstoresc. La finalul conferinței de presă , vicepreședintele CJ a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni, la Filarmonica din municipiu, va avea loc Consiliul Județean de Coordonare al Partidului, ocazie cu care vor fi validați și candidații pentru Parlamentul României.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella