"Familia Tudor nu a susținut financiar PSD"

23 Iul 2008

 Secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu, spune răspicat:

De câteva zile, prin intermediul presei locale se duce un război surd între exclusul Tudor și conducerea organizației județene a PSD. Prejudiciat în interesul lui direct, acela de a deveni senator cu orice preț, Ion Tudor, împins de a sa consoartă, încearcă săconvingăopinia publică că cei de la PSD s-au folosit de banii lui, iar acum l-au exclus din partid. Secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu, a explicat, public, ascensiunea politică în PSD a lui Ion Tudor, precum și contribuțiile sale financiare. "Campania electoralăcare tocmai s-a încheiat a fost cu atât mai durăcu cât a trebuit săne luptăm cu oameni din interiorul partidului. Sunt indivizi frustați, nepregătiți, care nu au nicio legăturăcu viața politică , care n-au nicio legăturăîn primul rând cu social democrația. Nu poți săfaci politică având averi de zeci de milioane de euro, pe care le-ai acumulat așa cum le-ai acumulat. Familia Tudor nu a susținut financiar activitatea PSD. Eu o spun în cunoștințăde cauză, cu toată tăria și fermitatea, iar cine are dovezi contrarii, îl rog sămi le prezinte" - susține Dumitru Persu.

Persu a mai adăugat că în 2004, candidaturile lui Mihai Popescu și Dumitru Becșenescu, precum și a doamnei Rovana Plumb au fost coordonate și dirijate de stafuri de campanii proprii, iar oamenii și-au susținut financiar toate aceste acțiuni.

 

Trei ani, Tudor nu a mai trecut pe la partid

 

Deși familia Tudor se lamenteazăcă a fost eliminatădin PSD, Dumitru Persu pune lucrurile la punct, dezvăluind că lui Ion Tudor nu prea-i plăcea săparticipe la acțiunile și ședințele de la partid. Mai mult decât atât, Persu susține că în 3 ani de zile, afaceristul a trecut doar de câteva ori pe la partid. "După 2004, Ion Tudor, vicepreședinte al organizației județene, nu a trecut pe la partid în 3 ani de zile decât de cel mult 2 sau 3 ori. Mărturie stau procesele verbale ale ședințelor pe care le-am desfășurat. Tudor a renunțat la coordonarea localităților din sectorul care îi era repartizat, motivând că nu are timp pentru că el este om de afaceri. El și-a susținut campania electoralăsingur pentru că a candidat pentru funcția de senator. Cred că nu este un lucru ieșit din comun că trebuie să-ți susții ce vrei sărealizezi. La alegerile europarlamentare, domnia sa nu a cheltuit niciun leu în acțiunile pe care le-am întreprins. Despre aceste alegeri locale nici nu mai vorbesc pentru că După divolzarea organizației municipale și demiterea lui Ion Tudor din funcțiile de conducere, nici măcar nu a mai catadicsit sămai treacă pe la partid".

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...