Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


"Familia Tudor nu a susținut financiar PSD"

23 Iul 2008

 Secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu, spune răspicat:

De câteva zile, prin intermediul presei locale se duce un război surd între exclusul Tudor și conducerea organizației județene a PSD. Prejudiciat în interesul lui direct, acela de a deveni senator cu orice preț, Ion Tudor, împins de a sa consoartă, încearcă săconvingăopinia publică că cei de la PSD s-au folosit de banii lui, iar acum l-au exclus din partid. Secretarul executiv al PSD, Dumitru Persu, a explicat, public, ascensiunea politică în PSD a lui Ion Tudor, precum și contribuțiile sale financiare. "Campania electoralăcare tocmai s-a încheiat a fost cu atât mai durăcu cât a trebuit săne luptăm cu oameni din interiorul partidului. Sunt indivizi frustați, nepregătiți, care nu au nicio legăturăcu viața politică , care n-au nicio legăturăîn primul rând cu social democrația. Nu poți săfaci politică având averi de zeci de milioane de euro, pe care le-ai acumulat așa cum le-ai acumulat. Familia Tudor nu a susținut financiar activitatea PSD. Eu o spun în cunoștințăde cauză, cu toată tăria și fermitatea, iar cine are dovezi contrarii, îl rog sămi le prezinte" - susține Dumitru Persu.

Persu a mai adăugat că în 2004, candidaturile lui Mihai Popescu și Dumitru Becșenescu, precum și a doamnei Rovana Plumb au fost coordonate și dirijate de stafuri de campanii proprii, iar oamenii și-au susținut financiar toate aceste acțiuni.

 

Trei ani, Tudor nu a mai trecut pe la partid

 

Deși familia Tudor se lamenteazăcă a fost eliminatădin PSD, Dumitru Persu pune lucrurile la punct, dezvăluind că lui Ion Tudor nu prea-i plăcea săparticipe la acțiunile și ședințele de la partid. Mai mult decât atât, Persu susține că în 3 ani de zile, afaceristul a trecut doar de câteva ori pe la partid. "După 2004, Ion Tudor, vicepreședinte al organizației județene, nu a trecut pe la partid în 3 ani de zile decât de cel mult 2 sau 3 ori. Mărturie stau procesele verbale ale ședințelor pe care le-am desfășurat. Tudor a renunțat la coordonarea localităților din sectorul care îi era repartizat, motivând că nu are timp pentru că el este om de afaceri. El și-a susținut campania electoralăsingur pentru că a candidat pentru funcția de senator. Cred că nu este un lucru ieșit din comun că trebuie să-ți susții ce vrei sărealizezi. La alegerile europarlamentare, domnia sa nu a cheltuit niciun leu în acțiunile pe care le-am întreprins. Despre aceste alegeri locale nici nu mai vorbesc pentru că După divolzarea organizației municipale și demiterea lui Ion Tudor din funcțiile de conducere, nici măcar nu a mai catadicsit sămai treacă pe la partid".

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella