Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CADAVRU NEIDENTIFICAT DESCOPERIT ÎN RÂUL OLT

23 Iul 2008

 

Un pescar, care a ales să-și petreacă câteva ore în zona Turnu - că limănești a observat, sâmbătă, 5 iulie a.c. un cadavru care plutea pe Olt. Nicolae Mârzoi a sunat imediat la 112 și a anunțat poliția, și la fața locului au ajuns polițiștii din că limănești și specialiștii de la ISU.

Polițiștii au stabilit că cadavrul, aflat în stare de descompunere, este al unei femei cu vârstăcuprinsăîntre 35-45 de ani și 1,65 cm. Femeia era îmbrăcatăcu o pereche de colanți și un tricou maro cu anchior inscripționat pe piept cu "Fashion Vogue" cu litere roșii. S-a mai găsit suma de 9 lei, care se afla într-un portofel, prins cu un ac de siguranțăde tricou. Pe inelarul de la mâna dreaptăavea un inel cu piatrăverde și un ghiul cu piatrăroșie, iar la gât purta o cruciulițăcu Iisus Hristos. Faptul că s-au găsit aceste bunuri, dar și că pe cadavru nu au fost găsite urme de violență, a dus la concluzia că femeia nu a fost atacatăde hoți și nici agresatăfizic. Pentru că femeia nu a fost identificatăși nu s-a semnalat nicio dispariție, polițiștii fac apel la vâlceni, solicitându-le ajutorul pentru identificarea cadavrului. Orice persoanăcare poate da relații cu privire la acest caz este rugatăsăse prezinte la poliție.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella