Autoturism furat în Spania, găsit pe șoselele vâlcene

Zilele trecute, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale au identificat în trafic un autoturism înmatriculat în Spania, care figura în evidențe ca fiind furat.

Astfel, marți, în jurul orei 16.00, acest autoturism a fost observat în trafic, deplasându-se pe DN 64 din direcția Drăgășani spre municipiul  Râmnicu Vâlcea. Cu ocazia opririi, în autoturism au fost identificați Brătianu Mihai și Brătianu Dumitru, ambii din municipiul Drăgășani.

Autoturismul a fost adus la sediul Inspectoratului unde, cu ocazia examinării și a verificărilor efectuate asupra elementelor de identificare ale autoturismului, s-a constatat că figurează în bazele de date ca fiind furat din Spania la data de 01.06.2010.

În cauză s-a luat măsura reținerii temporare a autoturismului și se poartă corespondență cu autoritățile din Spania prin intermediul Biroului Național Interpol, în vederea clarificării situației juridice a autoturismului.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...