O prostituată a murit înecată în râul Olt

10 Iun 2010

GHINION. Două "amice"din Mihăești- Vâlcea, Maria și  Andreea,  au pornit-o marți, 8 iunie a.c., spre seară către șitrandul  Ostroveni din Râmnicu Vâlcea. Nu, nu să  facă plajă sau baie, ci să producă un bănuț cinstit în zona din vecinătatea bazei de agrement, acolo unde- și fac veacul prostituatele.

CODRUȚA ALEXANDRU

Șoferul care le-a luat la ocazie pe autostopiste le-a propus să se abată un pic din drum pentru a admira natura în splendoarea ei chiar de pe malul Oltului în zona Stupărei.  "Ne-a zis că nu are rost să mai mergem până la șitrand că sunt locuri frumoase și pe malul Oltului", povestește Andreea Ionescu, de 22 de ani.

După discuții și chicoteli, Maria, tânăra care a negociat cu șioferul Gabriel detaliile și costul plimbării, a decis să se spele pe mâini în apele învolburate ale Oltului. "Zicea că îi este foarte cald și că vrea să se  răcorească. A plecat de lângă mine și după câteva clipe am auzit-o că striga după ajutor. A alunecat pe dalele de beton și a căzut în apă. Curenții foarte puternici au băgat-o imediat la fund, a mai apărut la vreo sută de metri de mal. Am sărit după ea însă nu am mai putut face nimic din cauza curenților. Riscam să mă înec și eu, povestește Gabriel Popescu, șioferul ghinionist de 41 de ani.

Nici Andreea nu a văzut cum a ajuns Maria în apă. "Nu șitiu ce s-a întâmplat exact. Ea a vorbit cu șioferul, au coborât din ma șină și s-au dus spre Olt. Nu ne șitim prea bine, ne-am mai întâlnit la șitrand de câteva ori. Nu-i șitiu numele, ea s-a prezentat Maria", spune Andreea Ionescu.

Impacientat, bărbatul a cerut ajutor la 112. Pompierii de la Inspectoratul pentru situații de Urgență Vâlcea au căutat-o mai bine de 40 de minute în locul în care a dispărut. "Trupul fetei a fost văzut de pescari plutind în zona podului de la Galicea, adică undeva la 3 km de locul în care s-a produs accidentul," susține agent Marinel Iancu, Poliția  Mihăești.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Vâlcea au încercat să o resusciteze pe tânără 15 minute. "Fata nu mai avea puls când fost scoasă din apa, era deja moartă. Noi am încercat să o resuscităm pentru că așa prevede protocolul în astfel de situații. Știam însă că nu există nicio șiansă. Am declarat decesul la ora 19.40", a declarat dr Cristina Chisăr, medic Serviciul de Ambulanță Vâlcea.

Tânăra care s-a înecat în apele Oltului nu avea asupra sa niciun document și deocamdată nu a fost identificată. Cei doi martori au fost audiați, dar deocamdată nu sunt considerați suspecți. După efectuarea necropsiei medicii legiști vor stabili exact care sunt cauzele morții, a declarat subcomisar Emilian Mușulete, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...