2 accidente grave pe Calea lui Traian

19 Noi 2009

" Trafic periculos în Rm. Vâlcea

În data de 21 noiembrie a.c. pe artera principalăa Râmnicului, Calea lui Traian, s-au petrecut două evenimente rutiere serioase, în care au fost rănite grav două persoane.

Primul incident s-a petrecut în jurul orei 9 a.m., când, la intersecția cu strada Splaiul Independenței, Gheorghe Drăgan a efectuat viraj spre stânga și nu acordat prioritate de trecere unui scuter, condus regulamentar de Octavian Potcovariu. Conducă torului scuterului a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de ,,fracturăfemur stâng".

Cel de-al doilea accident s-a petrecut din cauza neatenției unui pieton, Victor Simion, care a traversat prin loc nepermis și a fost lovit de Gheorghe Miuță, care se deplasa regulamentar, într-un Opel Vectra. În urma impactului pietonul a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism toracic cu fracturi costale multiple, etilism cronic" , aflandu-se în prezent în stare de comă.

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...