Amenințat cu pușca în urma unui conflict

19 Noi 2009

" Incident armat

În data de 21 noiembrie a.c., un bărbat din Drăgășani, Dumitru Gheorghe, a fost agresat de trei bărbați, După care a fost amenințat cu o pușcă de că tre unul dintre aceștia.

Se pare că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, Dumitru Constantin, Ion Cioltin și Andrei Cioltin din Crețeni au intrat din nou în conflict cu Dumitru Gheorghe, conflict care a escaladat până s-a ajuns la focuri de armă. Dumitru Cconstantin a luat o pușcă de vânătoare din că ruța cu care s-a deplasat și a îndreptat-o spre Dumitru Gheorghe, amenințând că îl omoară. Acesta a fugit, dar După el au fost trase 3 focuri de armă, fără a-l atinge însă .

După incident cei trei au ascuns arma în gospodăria bunicilor lui Ion Diaconeasa, care a găsit-o într-o glugăde coceni, După care a anunțat poliția.

Poliția municipiului Drăgășani și polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozibili și Substanțe Pirotehnice Vâlcea s-au deplasat la fața locului și au făcut cercetări, clarificând situația. În continuare se efectueazăcercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "amenințare", "nerespectarea regimului armelor și munițiilor" și "uz de armă".

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...