Rotaru nu va face istorie!

19 Noi 2009

Județul nostru nu a dus lipsăde aventurieri politici, evenimentele majore determinate de campaniile electorale, scoțându-i pe impostori, la mal, precum cioatele de lemn, la inundații. Vi-l mai amintiți pe candidatul la Președinție, Aurel Rădulescu, din Prundenii Vâlcii, preot, avocat, om de afaceri și în final, escroc? Acum este în arestul IGPR, unde dăcu subsemnatul pentru infracțiunile comise prin București, ca urmare a înșelării unei bătrâne că reia, prin tertipuri ilegale, i-a luat casa. Rușinos, dar mai mult a devenit scandalos, pentru că se vorbește, acum, despre locurile noastre natale, ca fiind pepinierea infractorilor cu gulere albe și de olteni care au pierdut simțul măsurii. Unul dintre aceștia, cu simțul măsurii alterat, se aratăa fi și Constantin Rotaru, liderul național al unui partid resuscitat din doctrina comunistă(PAS), care vrea și el la Cotroceni. Prea mult! La fiecare mandat prezidențial, în ultimii 8 ani, am avut câte un pofticios de putere, neconfirmat și umilit de voturile primite. Dar este democrație, nu? Oricine face ce vrea și câștigă doar experiență. Mai sunt câteva zile și bilanțul votării ni-l va arăta pe Rotaru, în stupizenia sa, că a fost votat doar de neamuri și câțiva bătrânei nostalgici ce-i ascund lingurița din colivă. Bani cheltuiți degeaba, timp irosit, în van, pe fantomele trecutului. Hai, fie, sămai avem un câine cu coada retezată! Într-un ziar de provincie, a apărut un interviu luat domnului Petre Canciu, președintele unei filiale a Partidului Alianța Socialistă, cu fix 985 de membri. Acesta a ținut săanunțe oamenii județului Ialomița că șeful acestui partid, râmniceanul Constantin Rotaru, candideazăla prezidențiale. Liderul ialomițean e un bătrânel simpatic, cu părul că nit și șapcă de activist, varianta de iarnă. A acceptat să acorde interviul la care ne referim, dând explicații cu înflăcă rarea unui secretar p.c.r., despre prezentul și viitorul unui partid bântuit de fantomele trecutului. Cu consimțământul autorului articolului, redăm un fragment din interviu, edificator pentru realitatea jocului de-a puterea a unui pofticios de Cotroceni, palat pe care Constantin Rotaru nu-l va putea vedea decât dacă organizează, pentru bătrâneii din subordinea sa politică , o excursie duminicală.

" Reporter: Cum de mai existăo astfel de Alianță?

" Petre Canciu: Cum de mai existăm? Păi, până în decembrie 2003, am fost Partidul Socialist al Muncii. Năstase, cu președintele PSM de atunci, a convenit ca partidul săfuzioneze cu PDSR. A fost o fuziune cam ilegală, convenitădoar între ei doi. Și atunci, toate organizațiile din țară , în frunte cu Constantin Rotaru, ne-am organizat și am ținut Congresul Național și am declarat că s-a făcut absorbția ilegală. Am dat în judecatăla tribunal, nu ne-a dat câștig de cauzăși am purces la Haga ca săne recuperăm partidul. Acolo ne-au dat câștig de cauzăși l-au amendat pe Adrian Năstase cu 100 de euro.

" Rep: Cine îl cunoaște pe domnul Rotaru în Ialomița?
" P.C.: Organizațiile și membrii de partid.

" Rep.: Și e de ajuns?

" P.C.: Nu e. Ar trebui mai mult.

" Rep: Săpresupunem că cititorii noștri ar fi interesați de mesajul dumneavoastrăelectoral. Care ar fi acesta în cuvinte puține?

" P.C.: Cine dorește, cine vrea, și eu cred că mulți vor, ne vor asculta și vor vota candidatul nostru.

" Rep: Ce are Rotaru și nu au ceilalți?

" P.C.: Are totul de a face bine și ceilalți totul de a distruge.

" Rep: Nu e cam extremist mesajul ăsta?

" P.C.: Acum suntem în campania electoralăși trebuie săspunem adevărul. Suntem singura țară din lume care ne-am vândut gazele, energia electrică , petrolul. Și ei l-au vândut.

" Rep: Și ni le va da Rotaru înapoi?

" P.C.: O săni le dea ei. Și cu partidul ăsta vom aduce totul înapoi și vom rezolva problemele oamenilor și ale țării. Dacă poporul ne dăgirul, săvedeți cum o săreușim.

Raul Pop

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...