Rotaru, un ilustru necunoscut

19 Noi 2009

" A trecut vremea comunismului

CANDIDATURĂ. Constantin Rotaru, comunistul care se vrea președintele țării, este o figurănecunoscutăprintre vâlceni. VOCEA VÂLCII a realizat un sondaj de opinie printre cetățeni, pentru a afla care este procentul de popularitate de care se bucurăpreședintele PAS, însă , am aflat, ce-i drept, deloc cu surprindere, că omul este un ilustru necunoscut. Și nici nu putea săfie altfel, având în vedere că Rotaru are un mesaj electoral de-a dreptul jenant și puține afișe electorale. Cât despre staff-ul de campanie, nici nu poate fi vorba. E inexistent.

Așa cum văinformam și cu alte ocazii, Constantin Rotaru, președintele Partidului Alianța Socialistă(PAS), candideazăla funcția de președinte al României. De fiecare dată, când a apărut la televizor, vorbind despre programul său politic expirat, a atins penibilul. fără proiecte personale sau idei concrete pentru modernizarea României, Rotaru obișnuiește să măcă ne, minute-n șir, despre sistemul comunist și Ceaușescu, pe care-l vede ca un conducă tor desăvârșit.

Constantin Rotaru, candidatul Alianței Socialiste din România, candideazăla președinție cu sloganul "România ta, a noastră!" și are un program politic cu un pregnant iz comunist, care cutremură, public.

În rândurile care urmează, vom publica opiniile celor intervievați de noi cu privire la intenția lui Constatin Rotaru de a candida la funcția de președinte al României.

Ion Roșu, 64 ani: "Nu îl cunosc pe acest candidat, dar doctrina socialistăar fi un blestem pentru România. Este trist că nimeni nu ține cu noi, oamenii de rând. Mulți veniți, puțini aleși!"

Anonim, 50 ani: "Am o părere proastădespre Rotaru. Îl cunosc personal. E un capitalist care se dăde stânga. Nu s-ar întoarce socialismul prin el."

Ion Cizmaru, 75 ani: " Nu îmi place de Rotaru, chiar dacă e vâlcean de al nostru. Ar fi un bun președinte dezastruos. N-are niște gânduri bune pentru țară și nici valoare nu are."

Dumitru Scrociob, 58 ani: "Îl cunosc foarte puțin pe Rotaru, așa că nu măpot pronunța în privința lui. Doctrina socialistăoricum nu ar fi bună, ci una liberalămai degrabă. Eu m-am orientat că tre primii patru candidați."

Elena Iliescu, 62 ani: "Rotaru e degeaba. Săfim serioși. Mai bine ar sta acasă"

Olivia Pîrvu - Cîrciu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...