Viitorul se poate termina mâine

19 Noi 2009

PAMFLET POLITIC

Văvorbesc din viitor

Și sunt speriat de ce se întâmplă.

Cum ați putut face așa ceva dragi români? Sorin Roșca Stănescu este șef la ANI - Agenția Naționalăde Integritate. Prim-ministru este Radu Mazăre, Ministrul Educației și Cercetării - Marian Vanghelie, Ministrul Economiei este Oprișan, Minsistrul de Finanțe - Nicolae Văcă roiu.

Români v-ați bătut joc de noi. Și de voi. Nu pot săcred că După 20 de ani de democrație l-ați resuscitat pe Ion Iliescu. că TVR a fost preluat prin concesiune de Dan Voiculescu. Partidul Național Liberal a ajuns la 1.5 procente, Partidul Democrat Liberal a fost desființat prin decret guvernamental, După ce membri marcanți ai acestuia au fost arestați peste noapte și condamnați în procese publice televizate de Antena3 și Realitatea TV. România se aflăîn acest moment în ancheta la Comisia Europeană pentru a i se suspenda dreptul de membru pentru un timp nelimitat. Economia românească a fost împărțităDupă ce în prealabil a fost naționalizatăîntre câțiva membri ai top miliardari 500.

Suntem în preziua semnării fuziunii dintre PSD și umilul partid PNL. Parlamentul va asigura o majoritate de 95% actualului cabinet, După ce toți parlamentarii PD-L au fost excluși conform legii, promovate de primul ministru.

Primarii de altăculoare politică au fost șantajați fie săîși dea demisia, fie săaccepte o independențăpărtinitoare. Ziarele au fost obligate săcenzureze orice articol care ar pune în discuție măsurile guvernamentale. Motivul? Scoaterea României din Crizăeste o prioritate a cabinetului Mazăre, cine își permite săcritice unul dintre membrii PSD face un act de înaltătrădare și poate fi condamnat penal.

La învățământ, s-au scos examenele de capacitate și bacalaureat. Toți elevii au dreptul de a urma gratuit o formă de învățământ. Copiii cadrelor PSD sunt în măsurăsăaleagăclase speciale, pentru că ei vor continua reforma pornităde părinții lor.

Sărbătoarea de astăzi, în care PSD va deveni Partidul Social Democrato-Liberal, prin absorbția partidului lui Patriciu, va beneficia de două vizite înalte - Hugo Chavez și Kim Jong. România este principalul exportator de produse "fabricat în România" că tre Phenian.

Toate acestea s-au întâmplat pe fondul unei diversiuni de presă , în anul electoral 2009, când principalele trusturi media au fost plătite cu bani grei de că tre corifeii - Pat. Voic. Vântu. S-a mizat exact pe faptul că jurnaliștii și formatorii de opinie "sunt fomiști", orice EURO, pus acolo, discret, poate modifica viitorul unei țări. Din păcate s-a reușit.

Reconquista a devenit o realitate.

Mai sunt câteva zile până la primul tur de scrutin, sper ca acest mesaj din viitor săajungăla timp. Nu distrugeți totul bazându-văpe edictele lui Ciutacu, Badea, Stan, Nistorescu. Văsemnați întoarcerea în timp. Sunteți victimele celei mai grosolane manipulări de presă făcute vreodatăîn România. Din punct de vedere simbolic, așa s-a întâmplat în anii 1945 -1947. Au fost necesari aproape 50 de ani, generații pierdute pentru a reveni la democrație. Mai vreți sătrăiți 50 de ani, din cauza unor manipulări care au în spate un efort financiar colosal pentru a distruge România?


Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...