Criminalii de la Berislăvești au fost prinși

19 Noi 2009

" Omor elucidat

UCIGAȘI GĂSIÎI. La zece zile După comiterea sângeroasei crimei de la Berislăvești, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea (IPJ) au elucidat cazul.

Omorâți de propria familie

Șeful Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Valeriu Piron, a declarat că , în urma cercetărilor amănunțite, care s-au desfășurat pe raza a 7-8 comune din împrejurimile comunei Berislăvești, s-a descoperit că cei doi bătrâni au fost omorâți de propria familie. Cei doi criminali sunt chiar nepotul victimelor, Marian Ivan, în vârstăde 22 de ani și unchiul acestuia, Gheorghe Tudor, de 42 de ani, ambii din Berislăvești.

Dacă la începutul verifică rilor se părea că familia Ivan a fost victima unor străini, pe parcurs, După ce au fost audiate toate persoanele suspectate, atenția polițiștilor a fost îndreptatăcă tre cei doi bărbați.

Surprinși la furat

Se pare că cei doi au fost surprinși de Elena Ivan pe când încercau săsustragădin curte un țap. Fiind surprins asupra faptului, tânărul de 22 de ani nu a ezitat nicio clipăși a încercat săo sugrume pe femeie, care începuse săstrige După ajutor. El i-a făcut, apoi, un că luș din că mașa de noapte pentru a o împiedica săstrige, După care, cu o furie oarbă, a lovit-o cu un par până a lăsat-o fără suflare. Îipetele bătrânei au fost auzite din casăde că tre soțul acesteia, care era semi-paralizat. El a ieșit afarăsăvadăce s-a întâmplat, moment în care a fost atacat la rândul său, de că tre propriul nepot. Ulterior, și el a fost ucis cu sânge rece, de data aceasta de că tre Gheorghe Tudor, care i-a aplicat un scaun în cap.

Unul a recunoscut, celălalt neagă

Cei doi asasini nemiloși au fost audiați de poliție în noaptea de 18 noiembrie. La audieri nepotul victimelor și-a recunoscut fapta, însă unchiul acestuia Continuă săîși susținănevinovăția. Marian Ivan a pus această întâmplare sângeroasăpe seama consumului excesiv de alcool, el dovedind o nonșalanțăși o disimulare de neînchipuit, participând fără nicio remușcare la înmormântarea celor doi bătrâni, iar la momentul audierilor purtând chiar însemnele doliului.

Mandate de arestare

Ucigașii au fost reținuți de agenții de poliție, iar pe numele lor au fost emise deocamdatămandate de arestare pentru 29 de zile.

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...