Bârfele tribunei

19 Noi 2009

Este posibil ca sistemul competițional săse schimbe în Liga a IV-a și Liga a V-a, începând cu sezonul viitor. În eșalonul IV numărul formațiilor poate fi redus la 18 sau chiar la 14. Credem că ar fi o idee bună, având în vedere că așa ar putea crește valoarea campionatului.

Mai mult ca sigur Oltul Ionești va câștiga fără drept de apel această ediție a Ligii a IV-a. Valoarea lotului le dăsperanța liderilor că pot trece fără probleme de un eventual baraj de promovare în Liga a III-a. Veștile sunt bune și în ceea ce privește viitorul. Se pare că formația patronatăde un potent om de afaceri va aduce o serie de jucă tori cu experiențăîn eșaloanele superioare.

Handbalistele de la Oltchim vor duce greul și la echipa naționalăcare în decembrie participăla mondialele din China. Pentru o parte din ele ar putea fi, din păcate, ultimul turneu final.

Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...