Punct muncit la Lupeni

19 Noi 2009

Fotbal, Liga a II-a

Vâlcenii de la CSM s-au deplasat la Lupeni cu gândul de a nu pierde pentru a-și îmbunătăți pasivul de cinci puncte din clasamentul adevărului. De partea cealaltă, minerii aveau promisăo primăsubstanțialădin partea conducerii și, în plus, o situație nu prea rozăîn clasament. Vâlcenii au început meciul în forțăși au luat cu asalt careul advers. Boroiban și Roman au fost aproape de gol, iar Dobre a trimis în bara transversală. După iureșul de debut ortacii au echilibrat, dar au trimis mingea spre poartăo singurădată. Șutul lui Barbu fiind reținut de Perianu. Meciul a continuat identic și în partea a doua, oltenii dominând cu autoritate. Mingea nu a vrut, însă , săintre în poartă, Goge, Roman și Iulică Popa fiind aproape de a puncta. Campionul ratărilor a fost Răzvan Dobre care a mai bifat o barăși a mai trimis mingea periculos dintr-o loviturăliberădirectă. Finalmente a fost 0-0, CSM reușind săreducă handicapul de la "adevăr" la numai patru puncte. În etapa viitoare vâlcenii vor evolua pe propriul teren cu Gaz Metan CFR Craiova, în derbiul Olteniei din Seria a II-a.

"Am pierdut două puncte"

Tehnicianul Alin Artimon crede că formația sa merita săse impunăîn deplasarea de la Lupeni care s-a terminat cu un scor alb. "Eu unul nu mămulțumesc cu puțin. La Lupeni am jucat bine și am pierdut două puncte, nu am câștigat unul. Una peste alta dacă ne raportăm la numărul de ocazii pe care l-am avut, trebuia săcâștigă m. Și această partidătrebuie uitatărepede și săo pregătim pe următoarea, cu CFR Craiova. Nu va fi o partidăușoară. CFR are o echipăbine așezatăîn teren, cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună. Va conta mult și starea terenului. Eu sper ca gazonul săfie bun pentru că noi trebuie săconstruim", a spus antrenorul timișorean.

Sergiu Popescu a jucat în toate meciurile

Mijlocașul Sergiu Popescu este singurul fotbalist de la CSM care a bifat toate meciurile din acest campionat. Popescu a jucat în toate cele 14 etape și a acumulat 1061 minute în acest tur de campionat. Liderul minutelor jucate este, însă , atacantul Dan Roman care a jucat 1152 minute, în 13 meciuri. Câte o partidăau mai ratat Marius Pasăre, Ciprian Dinu, Petre Goge, Iulian Popa, Răzvan Dobre și Laurențiu Boroiban. Cele mai puține minute au fost bifate de Leonard Săraru (25), Irinel Găman (37) și Ionuț Dobroiu, ultimii doi părăsind deja corabia din Zăvoi. Dintre juniorii CSM-ului, cele mai multe minute au fost bifate de Petre Goge, 1088, în 13 meciuri. În ceea ce privește clasamentul golgheterilor, pe primele două poziții sunt singurii atacanți de care dispune Alin Artimon, Laurențiu Boroiban (6 goluri) și Dan Roman (5). În acest tur de campionat pentru formația vâlceană au punctat 10 fotbaliști. Marcatorii CSM-ului în acest campionat: Boroiban - 6, Roman - 5, I. Popa - 4, R. Dobre - 4, C. Dinu - 2, Dandea - 2, Deaconescu - 1, Goge - 1, Onofrei - 1, Sg. Popescu -1.

Vlad Soare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...