Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Un bărbat din Gușoeni a murit înjunghiat

14 Dec 2009

" La tăiatul porcului

În urmăcu câteva zile, în comuna Gușoeni, în urma unui scandal iscat spontan, un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața, fiind înjunghiat de un consătean.

În data de 10 noiembrie a.c., După ce au participat la tăierea unui porc, între Ion Tunaru și Ion Hoțaru a izbucnit subit un scandal, cel din urmăatacându-l pe celălalt cu un cuțit. În timpul confruntă rii, Ion Tunaru a fost înjunghiat în zona abdominală, agresorul său lăsându-l sămoarăîn stradă, într-o baltăde sânge. Victima a fost ulterior transportatăla locuința Ioanei Dumitrescu, care a cerut imediat ajutor ambulanței. Din nefericire, la sosirea acesteia, medicul nu a putut decât săconstate decesul bărbatului, rana fiindu-i fatală.

La fața locului s-a deplasat echipa complexăde cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În urma cercetărilor, dar și probelor administrate, s-a stabilit cu certitudine cine a fost autorul faptei. Deoarece, După producerea incidentului, Ion Hoțaru a părăsit locul faptei, pentru prinderea și prevenirea orică rui act de violențăa fost necesară încercuirea zonei și intervenția Detașamentului Poliției de Intervenție Rapidă. Într-un final s-a dispus reținerea acestuia, urmând ca După efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului săfie prezentat Tribunalului Vâlcea.

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella