Un bărbat din Gușoeni a murit înjunghiat

14 Dec 2009

" La tăiatul porcului

În urmăcu câteva zile, în comuna Gușoeni, în urma unui scandal iscat spontan, un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața, fiind înjunghiat de un consătean.

În data de 10 noiembrie a.c., După ce au participat la tăierea unui porc, între Ion Tunaru și Ion Hoțaru a izbucnit subit un scandal, cel din urmăatacându-l pe celălalt cu un cuțit. În timpul confruntă rii, Ion Tunaru a fost înjunghiat în zona abdominală, agresorul său lăsându-l sămoarăîn stradă, într-o baltăde sânge. Victima a fost ulterior transportatăla locuința Ioanei Dumitrescu, care a cerut imediat ajutor ambulanței. Din nefericire, la sosirea acesteia, medicul nu a putut decât săconstate decesul bărbatului, rana fiindu-i fatală.

La fața locului s-a deplasat echipa complexăde cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În urma cercetărilor, dar și probelor administrate, s-a stabilit cu certitudine cine a fost autorul faptei. Deoarece, După producerea incidentului, Ion Hoțaru a părăsit locul faptei, pentru prinderea și prevenirea orică rui act de violențăa fost necesară încercuirea zonei și intervenția Detașamentului Poliției de Intervenție Rapidă. Într-un final s-a dispus reținerea acestuia, urmând ca După efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului săfie prezentat Tribunalului Vâlcea.

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...