Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

O fetițăde 3 ani a fost găsităla o stânăpărăsită

14 Dec 2009

" După o noapte petrecutăsingură

În data de 10 noiembrie a.c., o fetițăde trei ani din comuna Berislăvești a dispărut de acasă, fiind găsităDupă o noapte de că utări intense, la o stână, la 7 kilometri depărtare de casă.

Înainte sădispară, Andreea Dumitrescu, împreunăcu mama sa, Mădălina Dumitrescu, au plecat spre o livadădin apropiere, unde se aflau animalele la păscut. La 200 de metri de casă, mama fetiței i-a spus acesteia săo aștepte în acel loc până la întoarcerea sa, dar în momentul în care a revenit, micuța era de negăsit. toată familia a intrat atunci în panică , începând săo caute pe Andreea peste tot pe unde își imaginau că ar putea fi. După 5 ore în care nu au dat de urma fetiței, aceștia au hotărât săanunțe poliția. La fața locului s-a deplasat însuși șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Eugen Neață, însoțit de 35 de polițiști, 10 lucrători ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, 10 lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de UrgențăVâlcea, 4 persoane din cadrul Salvamont Vâlcea,voluntari și vânători. Aceștia au efectuat activități de că utare și scotocire a zonei toată noaptea, iar în jurul orei 6.30, dimineața, au reușit sădea de urma fetiței, găsind-o la o stânăpărăsită. Se pare că micuța a străbătut singură7 kilometri până la locul unde a fost găsită. Ea a fost imediat transportatăla Spitalul Județean de UrgențăVâlcea, în urma controlului medical stabilindu-se că fetița nu prezenta urme de violențăși că se afla în afara orică rui pericol.

Alexandra Iordache

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella