Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bannere si afișe electorale, postate în locuri neautorizate

29 Oct 2009

" A început nebunia

INCIDENT. Președintele democrat-liberalilor din Lăpușata a sesizat poliția că i-a fost furat un banner, banner pe care el oricum îl amplasase într-un loc nepermis. Acum, pedelistul riscă săfie amendat

Nici nu a început bine campania electoralăși deja polițiștii vâlceni sunt în alertă. Bannere tăiate, afișe rupte, scandaluri și sesizări la Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea. Și acesta, se tem polițiștii, este doar începutul. Primul incident electoral a avut loc la data de 26 octombrie a.c., în localitatea Lăpușata. Polițiștii de acolo au fost sesizați de președintele PD-L Lăpușata de faptul că i-a fost furat un banner electoral pe care-l amplasase în dimineața zilei de 23 octombrie, în satul Șerbănești. Din păcate pentru el, însă , furtul nu a putut fi luat în seamă. Asta pentru că bannerul fusese amplasat într-un loc neautorizat. "În fiecare localitate din județ existăhotărâri ale Consiliului Local unde sunt stabilite și autorizate locurile unde pot fi amplasate afișele electorale și bannerele. Din păcate, cei de la PD-L și-au pus bannerul, pentru care au făcut sesizarea de furt, într-un loc neautorizat de primărie" - ne-a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Diana Smărăndoiu. În acest caz, pedeliștii din Lăpușata riscă săfie amendați pentru afișaj în loc nepermis.

Claudia Stanciu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella